Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Naslov naše spletne strani: www.salihtoka.com.

Katere osebne podatke zbiramo za kakšen namen

Pripombe

Ko obiskovalci zapustijo komentarje na spletni strani, zbiramo podatke, prikazane na obrazcu komentarja, kot tudi obiskovalca IP naslov in brskalnik informacije besedilo za pomoč pri odkrivanju nezaželenih pripomb.

Anonimizirano besedilo (imenovano tudi hash) iz vašega e-poštnega naslova je mogoče zagotoviti storitvi Gravatar, da vidim, če uporabljate storitev. Pravilnik o zasebnosti za Gravatar Service je naslednji: https://automattic.com/privacy/. Ko je vaš komentar potrjen, se bo slika profila prikazala vsem z vašim komentarjem.

Okolje

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vdelanimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in odstranijo informacije o lokaciji s slik na spletni strani.

Kontaktni obrazci

Piškotke

Če pustite komentar na naši spletni strani, lahko izberete, da se registrirajo svoje ime, e-poštni naslov in spletno stran na piškotke. To so za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno napolniti svoje podatke, ko pustite drug komentar. Ti piškoti ostanejo za leto dni.

Če obiščete našo domačo stran, bomo nastavili začasen piškotek, da ugotovite, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo prihranili nekaj piškotkov za beleženje vaše podatke za prijavo in izbiro ogleda zaslona. Prijavni piškotki ostanejo za dva dni in piškotke na zaslonu za leto. Če izberete možnost» Zapomni si me «, bo vaš vnos trajal dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in prikazuje samo ID pisave članka, ki ga urejate. Potekla po 1 dnevu.

Vsebina, vdelana na druga spletna mesta

Članki na tej strani so vgrajeni v vsebino (npr. videoposnetki, slike, članki itd.) Lahko vsebuje. Vsebina pokopan iz drugih spletnih strani obnaša popolnoma enak način, kot če obiskovalec obiskal drugo spletno stran.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, sledijo načinu, kako so jih pokopali tretje osebe, in če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto, lahko spremljate interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vsebini vdelave.

Analizo

Komu delimo vaše podatke z

Kako dolgo bomo obdržali vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in metapodatki shranijo za nedoločen čas. To nam omogoča, da samodejno prepozna in odobri vaše naslednje pripombe, namesto da bi jih obdržali v kontrolni vrsti.

Osebne podatke, ki jih hranimo v uporabniškem profilu, shranjujemo tudi uporabnikom, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo). Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen spreminjanja uporabniškega imena). Te informacije lahko vidijo in urejajo tudi skrbniki spletnih mest.

Kakšne so vaše pravice do vaših podatkov

Če imate račun ali komentarje na tem spletnem mestu, boste morda želeli uvoziti izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jo imamo o vas, vključno s podatki, ki nam jih posredujete. Prav tako boste morda želeli izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo upoštevati v upravnih, pravnih ali varnostnih namene.

Kje pošiljamo vaše podatke

Obiskovalec obzornik moči obstati automatically upravitelj kraljeve službe skozi nezaželen razložiti odkritje usluga.

Dodatne informacije

Kako ščitimo vaše podatke

Kateri postopki za kršitev podatkov

Katere tretje osebe prejmemo podatke iz

Kakšno vrsto samodejnega odločanja in/ali profiliranja naredimo z uporabniškimi podatki?

Industrija ministrstvo obveznost razsvetliti javnosti