Szolgáltatások és termékek

Aksesuar İmalatı & Satışı

Cégünk a táska- és textil-/ruhaipari ágazatot választotta a tartozékok gyártásának fő piacaként, és termékeinek széles skáláját érte el termékeivel ezekben az ágazatokban. A mellett, hogy ezek a fő ágazatok, kínálunk megoldásokat más ágai a saraciye / bőr ágazat, mint például övek, pénztárcák, kabátok, cipők, papucs, valamint az ágazatok, amelyek nek szükségük bijuteria, ajándéktárgyak, akciók, nyomtatás és márvány kiegészítők.

Ezen felül, a speciális design tartozék igények et lehet előállítani bármilyen körülmények között a mi fejlett gyártó szervezet, minden szakaszában a tervezéstől a szállítási.

 

Başlıca Ürün Gruplarımız

Csatok, zárak, cipzárak, gyűrűk, horgok, Elciks, fogantyúk, akasztók / fogantyúk, kabátok, gallérok, kapszulák, szőlőskert végződések, szegecsek, szegecsek, gombok, patent, címkék, mágnesek, kulcstartók.


Bilgilendirme

Munkánk folyamatban van, hogy adjunk a termék képeket.

Ha szeretnél többet megtudni egy termékről, vedd fel velünk a kapcsolatot a termék fotójával a kapcsolatfelvételi űrlapunkon vagy a WhatsApp számon keresztül.


Üretim Seçenekleri

Termékeinket sokféle kedésben kínáljuk. Az alábbi főbb lehetőségekkel kifejezetten az Ön számára tervezhetjük meg gyártási folyamatunkat:

Nyersanyag-opciók: Zamak (öntés), sárgaréz, vas (lap és huzal), műanyag és alumínium

Minőségi kiválasztási lehetőségek: Vibráció, Centrifuga, Polírozás (lengyel), Lakkozás (Lakk)

Bevonási opciók: akasztóbevonat, szekrényburkolat, fémhatás, elektrosztatikus porfesték

Bevonat színek: nikkel, szabad nikkel, matt nikkel (szatén), fekete nikkel (füstölt), Mattblack Nikkel, Antik nikkel, csiszolt nikkel, arany, matt arany, forró sárga, hideg sárga, piros sárga, antik sárga, matt sárga, rózsa, ezüst, antik ezüst, ezüst-oxid, matt ezüst, oxid, réz, antik réz, réz-oxid, króm, mattkróm, csiszolt króm, nikkel króm, fényes kalay, matt, ón, ón, oxid és kalin, oxid, Andy, Ox.

Testreszabási lehetőségek: Lézeres feldolgozás – Lézeres betűtípus, kőpaszta (kristály és akril köve