Personvern

Hvem er vi

Adressen til nettstedet vårt: www.salihtoka.com.

Hvilke personopplysninger vi samler inn for hvilket formål

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises på kommentarskjemaet, samt den besøkendes IP-adresse og nettleserinformasjonstekst for å oppdage uønskede kommentarer.

En anonymisert tekst (også kalt hash) fra e-postadressen din kan gis til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker tjenesten. Gravatar-tjenestens retningslinjer for personvern er som følger: https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren er bekreftet, vises profilbildet ditt for alle med kommentaren din.

Miljø

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS). Besøkende på nettstedet kan laste ned og fjerne stedsinformasjon fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å registrere navn, e-postadresse og nettside på informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle informasjonen din når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene forblir i et år.

Hvis du besøker vår hjemmeside, vil vi sette opp en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forkastes når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, lagrer vi noen informasjonskapsler for å registrere innloggingsinformasjonen din og valg av skjermvisning. Informasjonskapsler for pålogging forblir i to dager og informasjonskapsler for skjermalternativer i ett år. Hvis du velger "Husk meg" -alternativet, vil oppføringen vare i to uker. Hvis du logger av kontoen din, blir informasjonskapslene for pålogging fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og viser bare skrift-ID-en for artikkelen du redigerer. Timet ut etter 1 dag.

Innhold innebygd på andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet er innebygd i innholdet (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) Den kan inneholde. Innhold begravd fra andre nettsteder oppfører seg nøyaktig på samme måte, som om den besøkende besøkte det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, spore måten de er begravet av tredjeparten, og hvis du har en konto og du er logget på dette nettstedet, kan du spore samhandlingen din med innebygd innhold, inkludert sporing av innebyggingsinnhold.

Analyse

Hvem deler vi dataene dine med

Hvor lenge beholder vi dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, lagres kommentaren og metadataene på ubestemt tid. Dette gjør at vi automatisk kan gjenkjenne og godkjenne følgende kommentarer i stedet for å holde dem i kontrollkøen.

Vi lagrer også personopplysninger som er oppgitt i brukerprofilen for brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen). Alle brukere kan se, redigere eller slette sine personlige opplysninger når som helst (unntatt endre brukernavnet). Administratorer for webområdekan også se og redigere denne informasjonen.

Hva er dine rettigheter til dataene dine

Hvis du har en konto eller kommentarer på dette nettstedet, kan det være lurt å importere en eksportert fil med personopplysninger som vi har om deg, inkludert dataene du oppgir oss. Det kan også være lurt å slette alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi må overholde administrative, juridiske eller sikkerhetsformål.

Hvor sender vi dataene dine

Besøksvurderinger kan automatisk kontrolleres gjennom den uønskede kommentarregistreringstjenesten.

Ytterligere informasjon

Slik beskytter vi dataene dine

Hvilke prosedyrer for databrudd vi har

Hvilke tredjeparter vi mottar data fra

Hvilken type automatisk beslutningstaking og/eller profilering gjør vi med brukerdata?

Næringsdepartementet plikt til å opplyse offentligheten