Privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web stranice: www.salihtoka.com.

Koje osobne podatke prikupljamo u koju svrhu

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane na obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i tekst s informacijama o pregledniku kako bismo pomogli u otkrivanju neželjenih komentara.

Anonimizirani tekst (koji se naziva i raspetom) s vaše adrese e-pošte može se pružiti gravatarusluzi kako biste vidjeli koristite li uslugu. Pravila o zaštiti privatnosti za Gravatar je sljedeća: https://automattic.com/privacy/. Nakon potvrde komentara, slika profila prikazat će se svima s vašim komentarom.

Okoliš

Ako prenesete slike na web-mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-mjesta mogu preuzeti i ukloniti sve podatke o lokaciji sa slika na web stranici.

Obrasci za kontakt

Kolačiće

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete odabrati da registrirate svoje ime, adresu e-pošte i web stranicu na kolačićima. To su za vašu praktičnost, tako da ne morate puniti svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići ostaju godinu dana.

Ako posjetite našu početnu stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, spremit ćemo nekoliko kolačića da biste snimili vaše podatke za prijavu i odabir prikaza zaslona. Kolačići za prijavu ostaju dva dana, a kolačići opcija na zaslonu godinu dana. Ako odaberete opciju "Zapamti me", vaš će unos trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u pregledniku će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i prikazuje samo ID fonta članka koji uređujete. Izašao je nakon 1 dana.

Sadržaj ugrađen na druga web-mjesta

Članci na ovom web-mjestu ugrađeni su u sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.) Moћda жe izdrћati. Sadržaj pokopan s drugih web stranica ponaša se na isti način, kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ta web-mjesta mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, pratiti način na koji ih je zakopala treća strana, a ako imate račun i prijavljeni ste na ovo web-mjesto, možete pratiti svoju interakciju s ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje sadržaja koji ugrađuje.

Analiza

S kim dijelimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i metapodaci pohranjuju se na neodređeno vrijeme. To nam omogućuje da automatski prepoznamo i odobravamo vaše sljedeće komentare umjesto da ih držimo u redu čekanja kontrole.

Također pohranjujemo osobne podatke navedene u korisničkom profilu za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima). Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim promjene korisničkog imena). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i uređivati te informacije.

Koja su vaša prava na vaše podatke

Ako imate račun ili komentare na ovoj stranici, možda želite uvesti izvezenu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući podatke koje nam navedete. Možda ćete htjeti izbrisati i sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje moramo poštovati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Recenzije posjetitelja mogu se automatski kontrolirati putem usluge otkrivanja neželjenih komentara.

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Koje postupke povrede podataka imamo

Od kojih trećih strana primamo podatke

Koju vrstu automatskog odlučivanja i/ili profiliranje radimo s korisničkim podacima?

Obveza Ministarstva industrije da prosvijetli javnost