Perkhidmatan dan produk

Aksesuar İmalatı & Satışı

Syarikat kami telah memilih sektor beg dan tekstil/pakaian sebagai pasaran utama dalam pengeluaran aksesori dan telah mencapai pelbagai produk dengan produknya untuk sektor-industri ini. Sebagai tambahan kepada sektor utama, kami menawarkan penyelesaian untuk cawangan lain saraciye/kulit sektor seperti tali pinggang, dompet, kot, Kasut, selipar, dan juga bagi sektor yang memerlukan bijuteria, cenderahati, promosi, percetakan dan aksesori marmar.

Di samping itu, permintaan aksesori Reka bentuk khas anda boleh dihasilkan dalam apa-apa keadaan melalui organisasi pengeluaran maju kami, dalam semua peringkat dari Reka bentuk untuk penghantaran.

 

Başlıca Ürün Gruplarımız

Buckles, kunci, Zippers, cincin, cangkuk, Elciks, pemegang, penyangkut/pemegang, kot, kolar, kapsul, bahagian Vineyard, Rivets, runtuh, butang, tidak lagi, tag, magnet, rantai utama.


Bilgilendirme

Kerja kami sedang dijalankan untuk menambah imej produk kami.

Jika anda ingin mengetahui tentang produk, anda boleh menghubungi kami dengan gambar produk melalui borang kenalan kami atau nombor WhatsApp.


Üretim Seçenekleri

Kami dapat menawarkan produk kami dalam pelbagai jenis. Dengan pilihan utama di bawah, kita boleh merancang proses pengeluaran kami untuk anda khusus: pilih

an bahan mentah: Zamak (pemutus), tembaga, besi (cadar dan wayar), plastik dan aluminium

Pilihan pilihan berkualiti: getaran, Centrifuge, penggilapan (Poland), Varnlilat (Lakuer)

Pilihan salutan: salutan penyangkut, Kabinet meliputi, kesan logam, Cat serbuk elektrostatik

Warna salutan: nikel, percuma nikel, Matt nikel (Satin), hitam nikel (salai), Mattblack nikel, antik nikel, yang menolak nikel, emas, Matte emas, kuning Panas, kuning sejuk, kuning merah, antik kuning, Matte kuning, Rose, Perak, Perak antik, oksida Perak, Perak Matte, oksida, tembaga, tembaga antik, oksida tembaga, Chrome, Mattchrome, yang disikat Chrome, nikel Chrome, terang Kalay, Matte, tin, timah, oksida dan Kalin, oksida, Andy, Ox.

Pilihan penyesuaian: pemprosesan laser-font laser, pes batu (Batu Kristal dan akrilik) Adakah anda memer